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Q:  What are my voting rights in the condominium association? 

A: On all matters upon which the membership shall be entitled to vote, each member shall be 

entitled to one vote for each unit owned.  

Q: What restrictions exist in the condominium documents on my rights to use my Unit? 

A:  Please see Article 12 “Residential Use Restrictions Applicable to Condominium Units” on page 

10 for all the details.  

Q: What Restrictions exist in the condominium documents on the leasing of my Unit? 

A: Each unit is hereby restricted to residential or rental use by only the owner thereof, his 

immediate family, guests, invitees or lessees. Such rental may be weekly or for a longer term.    

Q: How much are my assessments to the condominium association for my Unit type and when 

are they due? 

A: Assessments for the Units are due on the 1st of each month. The 2018 monthly assessment 

amounts are: 

 Floors 1 -6  $1,500 

 Floors 7 and 8 $2,830  

     

Q: Do I have to be a member in any other association? If so, what is the name of the association 

and what are my voting rights in this association? Also, how much are the assessments? 

A: No. 

Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities? 

If so, how much am I obligated to pay annually? 

A: No – not applicable. 

Q: Is the condominium association or other mandatory membership association involved in any 

court cases in which it may face liability in excess of $ 100,000?  If so, identify each such case. 

A:  No.  

  

NOTE:  THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  A PROSPECTIVE PURCHASER 

SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES CONTRACT AND THE CONDOMINIUM 

DOCUMENTS.  


